vraagt fotograaf Rogier Chang
Gebroeders de Wolf-7292.jpg

Charcuterie

Gebroeders de Wolf, succesvolle jagers en koks

'We streven een doel na en dat is dat elke geschoten gans op een bord moet belanden.'

Martijn en Tom, beide jagers, zijn in 2014 gestart met Charcuterie Gebroeders de Wolf. Als jager wisten ze niet langer wat ze moesten doen met de wilde ganzen. Als foodliefhebbers zijn ze gestart met het verwerken van het pure vlees tot heerlijke gerechten. En niet zonder succes, nu twee jaar verder zijn ze enorm gegroeid en willen ze hun producten gaan aanbieden aan delicatessenzaken door het hele land. 

 'Je merkt nu al dat als we op de markt staan, dat we bijna niets meer hoeven te laten proeven, want de mensen kennen onze producten en ze kennen het verhaal van de gans al.'

'Je merkt nu al dat als we op de markt staan, dat we bijna niets meer hoeven te laten proeven, want de mensen kennen onze producten en ze kennen het verhaal van de gans al.'

Gebroeders de Wolf-7462.jpg
Gebroeders de Wolf-7445.jpg
Gebroeders de Wolf-7466.jpg
Gebroeders de Wolf-7398.jpg
Gebroeders de Wolf-7397.jpg
Gebroeders de Wolf-7357.jpg
Gebroeders de Wolf-7336.jpg
Gebroeders de Wolf-7292.jpg
 'We streven een doel na en dat is dat elke geschoten gans op een bord moet belanden.'

'We streven een doel na en dat is dat elke geschoten gans op een bord moet belanden.'

Gebroeders de Wolf-7181b.jpg
Gebroeders de Wolf-7243.jpg
 Ik ben gewoon een enthousiaste foodliefhebber 

Ik ben gewoon een enthousiaste foodliefhebber 

    *Bekijk de website  Ga voor Gans

 

*Bekijk de website Ga voor Gans

Waarom doe jij wat jij doet? Martijn van Gebroeders de Wolf